Obchod zdraví Obchod kosmetiky
Úvodní stránka   |   Přidat k oblíbeným   |   Kontakt   |   E-mail
v tašce máte: 0 ks
za: 0 Kč
prohlédnout tašku >>

    Nutrikaše
Nutrikaše probioric s čokoládou 180 g

Nutrikaše probioric s čokoládou 180 g


Výrobce: Mogador s.r.o., tř. Tomáše Bati 1664 (průmyslový areál Toma a.s.), 765 02 Otrokovice

Nutrikaše probiotic je chutná, snadno připravitelná instantní rýžová kaše s kousky čokolády, bez lepku a laktózy.


Doporučená cena: 69.00 Kč

Vaše cena: 65.00 Kč

Ušetříte: 6 %


Počet kusů:


Tisk stránky | Doporučit známému


Specifikace

Nutrikaše probiotic je chutná, snadno připravitelná instantní rýžová kaše s kousky čokolády, bez lepku a laktózy. Vhodná pro jedince s výživovým omezením při nesnášenlivosti lepku, intoleranci na laktózu, zájemce o racionální stravování, rekonvalescenty nebo jako ekonomická alternativa ke snídani, večeři nebo svačině.

Nutrikaše neobsahují laktózu a jsou přirozeně bezlepkové. Jsou zaměřeny na skupinu konzumentů, kteří mají výživové omezení nebo přímo alergii na některé základní složky potravin, jsou vhodné pro celiatiky a jedince s intolerancí k laktóze kravského mléka.

Nutrikaše probiotic je instantní rýžová kaše bez lepku a laktózy, je vhodnou součástí doplňkové stravy při:
•výživovém omezení při nesnášenlivosti lepku a u intolerance na laktózu
•doplnění vlákniny, vitamínů, minerálů a probiotických kultur do organismu
•při racionálním stravování

Obsahuje 10 vitaminů a minerální prvky. Biotin, mangan, niacin, vitamin C, B12, B6, B2, zinek a železo přispívají k normálnímu energetickému metabolismu. Vitaminů B12, B6, C a železo podporují běžnou funkci imunitního systému a přispívají k normální činnosti nervové soustavy. Mangan, vitamin C a E přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Jedna porce obsahuje 5 miliard probiotických baktérií Bacillus coagulans. Tyto bakterie spolu s obsaženou vlákninou vytvářejí symbiotický vztah. Přirozené zapouzdření obsažených baktérií zaručuje jejich konstantní množství v průběhu celé trvanlivosti výrobku i bez nutnosti skladování v chladničce.

K přislazení je používán ovocný cukr – monosacharid fruktóza. Fruktóza má příznivější glykemický index a běžně se vyskytuje ve zralém ovoci.

Pro podporu trávení jsou obohaceny o vysoký obsah kvalitní vlákniny z čekanky. Jedna porce průměrně obsahuje 6 % vlákniny inulin.

V jednoporcovém balení ji máte po ruce v práci, doma prostě kdekoliv.

Snadná příprava:
obsah sáčku zalijeme 150 ml horké vody o teplotě 80 °C a dobře rozmícháme. Po 3-5 minutách je kaše připravena ke konzumaci.

Nedoporučujeme používat vodu vřelou, z důvodu neblahého vlivu na obsažené probiotické kultury Bacillus coagulans. Při vyšších teplotách se část bakterií znehodnotí a jejich efektivita se může snížit.
(2006) www.obchod-zdravi.cz