Obchod zdraví Obchod kosmetiky
Úvodní stránka   |   Přidat k oblíbeným   |   Kontakt   |   E-mail
v tašce máte: 0 ks
za: 0 Kč
prohlédnout tašku >>

    Zubní nitě, mezizubní kartáčky a párátka
SilverCare Dentální nit s aktivním uhlím a Aloe Vera 50 m AKCE

SilverCare Dentální nit s aktivním uhlím a Aloe Vera 50 m AKCE


Výrobce: Spazzolificio Piave S.p.A., Onara di Tombolo

Mezizubní dentální nit SilverCare s aktivním uhlím a Aloe Vera je speciální pomůckou, která Vám pomůže v boji proti zubnímu kazu a společně s klasickou zubní péčí, zajistí vašim zubům zdraví a přirozenou krásu.


Doporučená cena: 113.00 Kč

Vaše cena: 87.00 Kč

Ušetříte: 23 %


Počet kusů:


Tisk stránky | Doporučit známému


Specifikace

Mezizubní dentální nit SilverCare s aktivním uhlím a Aloe Vera je speciální pomůckou, která Vám pomůže v boji proti zubnímu kazu a společně s klasickou zubní péčí, zajistí vašim zubům zdraví a přirozenou krásu. Zubní kartáček se nedostane do všech mezizubních prostorů, které je nutné zbavit zbytků jídel, plaku a jiných nečistot.

Pórovitost mikročástic aktivního uhlí integrovaných do vláken umožňuje pohlcovat plak a pomáhá odstranit bakterie způsobující zápach z úst. Působí proti tvorbě skvrn na zubní sklovině. Aloe Vera má zklidňující účinek na dásně.

Použití:
Uřízněte si větší kus dentální nitě, přibližně kolem 30 cm, napněte ji mezi prsty a čistěte mezizubní prostory jeden po druhém. U předních zubů napněte nit přes jejich plochu a snažte se dostat nití až pod okraj dásně, kde se také usazuje plak a zbytky jídel. Celý postup opakujte u horních i dolních zubů všude tam, kam se dostanete. Zubní nit nenahrazuje čištění zubů, je pouze jeho doplňkem.

Velikost balení: 1 balení niti - 50 m.
(2006) www.obchod-zdravi.cz