Obchod zdraví Obchod kosmetiky
Úvodní stránka   |   Přidat k oblíbeným   |   Kontakt   |   E-mail
v tašce máte: 0 ks
za: 0 Kč
prohlédnout tašku >>

    Ekzémy a lupénka
Biotter NC ATOPIS emulze do koupele 200 ml AKCE

Biotter NC ATOPIS emulze do koupele 200 ml AKCE


Výrobce: BIOTTER PHARMA s.r.o., Moskevská 1440/24a, 736 01 Havířov 1

Biotter NC ATOPISje jemná emulze do koupele určena pro péči o suchou, atopickou a citlivou pokožku, je vhodná pro dospělé, děti i pro miminka od 1. dne života.


Doporučená cena: 192.00 Kč

Vaše cena: 140.00 Kč

Ušetříte: 27 %


Počet kusů:


Tisk stránky | Doporučit známému


Specifikace

Biotter NC ATOPIS emulze do koupele

Jemná emulze do koupele je určena pro péči o suchou, atopickou a citlivou pokožku, je vhodná pro dospělé, děti i pro miminka od 1. dne života. Organický, certifikovaný konopný olej ve spojení s olejem ze sladkých mandlí, jojobou a vitamínem E, vyživuje pokožku a zklidňuje podráždění. Po použití si pokožka uchovává svou přirozenou lipidovou bariéru.

Složení:
Paraffinum Liquidum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Isopropyl Myristate, PPG-15 Stearyl Ether, PEG-40 Sorbitan Peroleate, Simmondsia Chinensis Seed Wax, Cannabis Sativa Seed Oil, PEG-8, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, BHT

Způsob použití:
Novorozenci a nemluvňata: do vaničky naplněné vodou vlijte 1-2 víčka emulze. Teplota vody by neměla přesáhnout 37°C. Po koupeli pokožku osušte ručníkem, pokožku netřete. Během emolienční koupele není potřeba používat další mycí kosmetiku. Není nutné oplachování. Dospělí: do koupele přidejte 3-4 víčka emulze. Po koupeli pokožku osušte ručníkem, pokožku netřete. Během emolienční koupele není potřeba používat další mycí kosmetiku. Není nutné oplachování.

Upozornění:
V případě, že se emulze dostane do očí, vypláchněte je vlažnou vodou. Před použitím protřepat. K zevnímu použití.
(2006) www.obchod-zdravi.cz