Obchod zdraví Obchod kosmetiky
Úvodní stránka   |   Přidat k oblíbeným   |   Kontakt   |   E-mail
v tašce máte: 0 ks
za: 0 Kč
prohlédnout tašku >>

    Šťávy a sirupy
Kitl Syrob Černý rybíz s dužinou 500ml

Kitl Syrob Černý rybíz s dužinou 500ml


Výrobce: Kitl s.r.o., Pasířská 3299 / 60, 466 01 Jablonec nad Nisou

Kitl Syrob Černý rybíz obsahuje vysoký podíl ovocné složky. Na 100 ml sirupu je použito 104 ml ovocné šťávy a dužniny.


Doporučená cena: 122.00 Kč

Vaše cena: 116.00 Kč


Počet kusů:


Tisk stránky | Doporučit známému


Specifikace

Černorybízový sirup Kitl je vhodný pro přípravu domácích osvěžujících limonád a koktejlů. Výborný je i na horké nápoje a dochucení dezertů.

Plody černého rybízu (Ribes nigrum L.) obsahují velké množství přírodních rostlinných antioxidantů a také vitamínu C. Právě pro jeho vysoký obsah byl během druhé světové války ve Velké Británii zdarma rozdáván černorybízový sirup dětem mladším dvou let. Čerstvé plody mohou být užívány syrové, ale slouží i k výrobě celé řady sladkých nebo kyselých nápojů a jídel.

Podíl ovocné složky v sirupu je nejméně 100 % = 100 ml sirupu je vyrobeno ze 104 ml ovocné šťávy a dužniny.

Vhodný k přípravě domácích osvěžujících limonád a k ochucení teplých i studených nápojů a koktejlů.

Dávkování:
Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10, pro přípravu horkých nápojů v poměru 1:8.

Složení:
cukr, šťáva z černého rybízu (97 %) z koncentrátu, dužnina z černého rybízu (7 %), regulátor kyselosti: kyselina citrónová, konzervant: sorban draselný, aroma.

Skladujte v chladu a temnu. Ovocné výtažky mohou sedimentovat, případný zákal nebo pěna nejsou na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 30 dní.

Výrobek obsahuje ve 100 ml: energetická hodnota 1382 kJ/330 kcal, tuky < 0,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny < 0,1 g, sacharidy 79 g, z toho cukry 79 g, bílkoviny < 1 g, sůl < 0,1 g.

Recyklujte naše lahve. Stačí je tak, jak jsou hodit do kontejneru na barevné sklo. Podle vyjádření sklárny opravdu není nutné z lahve odstraňovat ani papírovou etiketu, ani víčko. S obalem si bez potíží poradí.

Recepty z černorybízového Syrobu Kitl

Černorybízová limonáda
Kitl Syrob Černý rybíz, soda a meloun na kostky.

Slavný francouzský koktejl Kir Royal
Na dno sektové skleničky nalijte 1cl černorybízového Syrobu a dolijte do 15cl vychlazené šumivé víno nebo pravé šampaňské. Zlehka promíchejte a nesmírně osvěžující a zábavný drink je na světě.

Rybízová zmrzlina
Rybízový Syrob smíchejte se smetanou a nechte zmrazit. Podávejte v malých porcelánových miskách po dobrém jídle.

Černý rybíz s vodkou
Černý rybíz byl šlechtěn od 11. století v ruských klášterních zahradách a do Evropy se dostal koncem 17. století.
Zkuste promíchat 4cl kvalitní vodky, 4cl Kitl Syrob Černý Rybíz, ledovou tříšť a sodu. Na zdarovje!

(2006) www.obchod-zdravi.cz