Obchod zdraví Obchod kosmetiky
Úvodní stránka   |   Přidat k oblíbeným   |   Kontakt   |   E-mail
v tašce máte: 0 ks
za: 0 Kč
prohlédnout tašku >>

    Detoxikace, játra, ledviny
Colfarm Mladý ječmen 60 tbl AKCE

Colfarm Mladý ječmen 60 tbl AKCE


Výrobce: COLFARM S.A., ul. Wojska Polskiego 3, 39 - 300 Mielec, Polsko.

Mladý ječmen obsahuje kombinaci přírodních extraktů z mladého ječmene, zeleného čaje, hořkého pomeranče a řasy spiruliny doplněné chromem. Mladý ječmen dodává tělu řadu cenných látek.


Doporučená cena: 204.00 Kč

Vaše cena: 154.00 Kč

Ušetříte: 25 %


Počet kusů:


Tisk stránky | Doporučit známému


Specifikace

Mladý ječmen obsahuje kombinaci přírodních extraktů z mladého ječmene, zeleného čaje, hořkého pomeranče a řasy spiruliny doplněné chromem. Mladý ječmen dodává tělu řadu cenných látek. Je zdrojem důležitých vitaminů, minerálů, antioxidantů a enzymů, poskytuje celkové povzbuzení organismu. Vysoká koncentrace mladého ječmene (6250 mg) v 1 tabletě

Zelený čaj aktivuje metabolismus k odbourávání tuků, přináší vitalitu a psychickou pohodu, kontroluje tělesnou hmotnost, působí jako antioxidant, pomáhá udržet normální hladinu cholesterolu a cukru v krvi.

Spirulina má antioxidační schopnosti, napomáhá k normální hladině cukru v krvi, vitalitě, kontrole tělesné hmotnosti a přirozené obranyschopnosti.

Hořký pomeranč podporuje metabolismus lipidů a tím napomáhá procesu hubnutí.

Chróm přispívá k normálnímu metabolismu makroživin a pomáhá udržovat zdravou hladinu glukózy v krvi.

Aktivní látka:
Extrakt z mladého ječmene 250 mg (získaný ze sušeného mladého ječmene 6250 mg), extrakt z listů zeleného čaje 25 mg (získaný ze sušených listů zeleného čaje 125 mg), spirulina 50 mg, extrakt z ovoce hořkého pomerančového 25 mg (získaný ze sušeného ovoce hořkého pomeranče 125 mg) - standardizováno pro obsah 6 % synefrinu 1,5 mg, chrom 20 µg (50 % referenční hodnoty příjmu) v jedné tabletě.

Složení:
Extrakt z ječmene, celulóza, spirulina, extrakt ze zeleného čaje, extrakt z hořkého pomeranče, zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulózy, hořečnaté soli mastných kyselin, sorbitol, oxid křemičitý, chlorid chromitý (III).

Dávkování:
Užívejte 1-2 tablety 1x denně před jídlem.

Upozornění:
Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
Doplněk stravy nelze použít jako náhradu pestré stravy.
Skladujte mimo dosah dětí. Produkt není vhodný pro děti, těhotné a kojící ženy.
(2006) www.obchod-zdravi.cz