Obchod zdraví Obchod kosmetiky
Úvodní stránka   |   Přidat k oblíbeným   |   Kontakt   |   E-mail
v tašce máte: 0 ks
za: 0 Kč
prohlédnout tašku >>

    Ekzémy a lupénka
Cannaderm Atopos konopný krém 75 g

Cannaderm Atopos konopný krém 75 g


Výrobce: Simply You Pharmaceuticals, a.s., Roháčova 188/37, 1300 00 Praha 3

Atopos krém z čistého konopného oleje, s rašelinou, arnikou a panthenolem pro celodenní ošetření suché, svědivé a drsné pokožky. Stop atopii a lupénce. Obsahuje 27 % konopí.


Doporučená cena: 308.00 Kč

Vaše cena: 295.00 Kč


Počet kusů:


Tisk stránky | Doporučit známému


Specifikace

Atopos ošetřujicí krém pro celodenní péči o suchou, drsnou a šupící se pokožku dospělých. Vyhovuje speciálním nárokům na kosmetiku pro pokožku s atopickým ekzémem nebo lupénkou. Krém se snadno roztírá, nezanechává mastný film, dobře se vstřebává a účinně zjemňuje a zvláčňuje suchá, šupící se místa na pokožce. Krém atopos je možné používat dlouhodobě, i několikrát denně pro zvláčnění suchých, drsných míst na pokožce.

Účinné látky:
konopný olej, rašelina, arnika, panthenol

Složení:
Aqua, Cannabis Sativa Seed Oil, Glycerin, Peat Extract, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Stearic Acid, Palmitic Acid, Glyceryl Stearate, Cannabis Sativa Seed Extract, Panthenol, p-Anisic Acid, Cetyl Alcohol, Lonicera Caprifolium Flower Extract, Lonicera Japonica Flower Extract, Xanthan Gum, Inositol, Lactic Acid, Arnica Montana Extract, Helianthus Anuus Seed Oil, Bisabolol, Lecithin.

Použití:
Krém jemně vetřete do suchých, drsných či šupících se míst pokožky. Aplikujte i několikrát denně podle potřeby. Pro suchou, drsnou, šupící se pokožku doporučujeme denní péči programem atopos.

Certifikáty: CPK bio
(2006) www.obchod-zdravi.cz