Obchod zdraví Obchod kosmetiky
Úvodní stránka   |   Přidat k oblíbeným   |   Kontakt   |   E-mail
v tašce máte: 0 ks
za: 0 Kč
prohlédnout tašku >>

    Pleťová séra
Biotter Intenzivní C sérum 30 ml

Biotter Intenzivní C sérum 30 ml


Výrobce: BIOTTER PHARMA s.r.o., Moskevská 1440/24a, 736 01 Havířov 1

Biotter Intenzivní C sérum obsahuje 7,5% L-ascorbic Acid, koncentrovanou formu vitamínu C, která se dostává do hlubších vrstev pokožky a chrání ji tak před volnými radikály.


Doporučená cena: 405.00 Kč

Vaše cena: 372.00 Kč

Ušetříte: 8 %


Počet kusů:


Tisk stránky | Doporučit známému


Specifikace

Intenzivní C sérum obsahuje 7,5% L-ascorbic Acid, koncentrovanou formu vitamínu C, která se dostává do hlubších vrstev pokožky a chrání ji tak před volnými radikály, chrání jí také před škodlivým působením UVA a UVB slunečního záření. Intenzivní C sérum stimuluje syntézu kolagenu a pomáhá oddálit předčasné známky stárnutí pokožky. Nosičem koncentrovaného vitamínu C jsou částečky QuSome, které umožňují penetraci přípravku do hlubších vrstev.

Použití: Omyjte obličej a poté rozetřete 5 - 6 kapek Intenzivního C séra po obličeji, jemně vmasírujte do pokožky. Během vtírání přípravku do pokožky, můžete mít pocit tepla na tváři. Přípravek používejte na noc samostatně nebo pod hydratační krém. Bez parfemace. Uchovávejte v pokojové teplotě, na zatemněném místě. Dermatologicky testováno.

Složení: Propylene Glycol, Ascorbic Acid, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Lecithin, PEG-12 Glyceryl Dimyristate, Ascorbyl Palmitate.
(2006) www.obchod-zdravi.cz