Obchod zdraví Obchod kosmetiky
Úvodní stránka   |   Přidat k oblíbeným   |   Kontakt   |   E-mail
v tašce máte: 0 ks
za: 0 Kč
prohlédnout tašku >>

    Čaje
Fytopharma Dárkové balení Tatranská průdušková směs 1 ks

Fytopharma Dárkové balení Tatranská průdušková směs 1 ks


Výrobce: FYTOPHARMA, a.s., Duklianskych hrdinov 47/651, 901 27 Malacky

Dárkové balení obsahuje 1x čaj 20 x 1 g, 1x sirup s cukrem 100 ml, 1x bylinný drops 60 g, 1x balzám v tubě 30 g.


Doporučená cena: 310.00 Kč

Vaše cena: 272.00 Kč

Ušetříte: 12 %


Počet kusů:


Tisk stránky | Doporučit známému


Specifikace

Dárkové balení obsahuje 1x čaj 20 x 1 g, 1x sirup s cukrem 100 ml, 1x bylinný drops 60 g, 1x balzám v tubě 30 g.

Bylinný čaj má příznivé účinky při onemocněních horních cest dýchacích. Přináší úlevu při škrábání v krku. Vyznačuje se zklidňujícím účinkem při suchém kašli, pomáhá při vykašlávání a má pozitivní vliv na hlasivky.

Bylinný sirup má blahodárné účinky na horní cesty dýchací. Zmírňuje dráždivý kašel, přináší úlevu při škrábání v hrdle, usnadňuje vykašlávání, má zklidňující účinky na hrdlo, hltan a hlasivky a příznivé účinky na sliznici hrdla a horních cest dýchacích.

Bylinný drops uvolňuje dýchací cesty a usnadňuje dýchání díky extraktu z čaje Tatranská průdušková směs a přírodnímu mentolu. Dropsy se vyznačují zklidňujícími účinky při škrábání v krku a suchém kašli. Přináší okamžitou úlevu.

Balzám příznivě působí při nachlazení, kašli, chřipkových onemocněních, napomáhá odkašlávání a uvolnění dýchacích cest díky éterickým olejům. Dermatologicky testováno.

Složení: čaj obsahuje nať tymiánu, kořen ibišku, květ slézu maurského, nať máty peprné a lišejník islandský. Sirup obsahuje glukózový sirup s fruktózou, zahuštěný extrakt Tatranská průdušková směs (kořen ibišku, květ slézu maurského, nať tymiánu, nať máty, lišejník islandský), kyselinu askorbovou a sorbát draselný. Drops obsahuje cukr, glukózový sirup, extrakt bylin (kořen ibišku, sléz maurský, tymián obecný, máta peprná, lišejník islandský), kyselinu citrónovou, sůl, borovicové aroma a přírodní mentol. Balzám obsahuje borovicovou silici, eukalyptovou silici, rozmarýnovou silici a pomocné látky.

Použití: čaj se pije 1 - 3 krát denně. Děti od 6 let mohou pít 1 šálek denně. 1 - 2 sáčky se přelijí ¼ l vroucí vody a nechají se 10 - 15 minut vyluhovat. Dospělí užívají 1 lžičku sirupu 3 - 5 krát denně. Děti od 3 let 1 lžičku 3 krát denně. Balzám používejte 2 - 3 krát denně. Natírejte jej na pokožku hrudníku a zad. Ošetřené místo překryjte tkaninou a udržujte v teple.

Upozornění: čaj není určen pro děti do 6 let. Balzám a sirup není vhodný pro děti do 3 let. Balzám nesmí přijít do kontaktu se sliznicemi a očima. Nepoužívejte na poraněnou či jinak postiženou pokožku. Doporučená denní dávka se nesmí překročit. Výrobek se nesmí používat jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah malých dětí.

Skladování: v suchu, chráněn před světlem, při teplotě do 25 °C.

Výrobce: Fytopharma a.s., Duklianskych hrdinov 47/651, 901 27 Malacky, Slovenská republika.
(2006) www.obchod-zdravi.cz