Obchod zdraví Obchod kosmetiky
Úvodní stránka   |   Přidat k oblíbeným   |   Kontakt   |   E-mail
v tašce máte: 0 ks
za: 0 Kč
prohlédnout tašku >>

    Detoxikace, játra, ledviny
 Sanct Bernhard Ostropestřec mariánský 90 cps

Sanct Bernhard Ostropestřec mariánský 90 cps


Výrobce: Kräuterhaus Sanct Bernhard KG, Helfensteinstr. 47 | D-73342 Bad Ditzenbach

Sylimarin je doslova balzámem pro játra, která posiluje, regeneruje, napomáhá detoxikaci, podporuje trávení, tvorbu žluči a metabolismus živin. Skladem poslední 1 kus.

Omlouváme se, ale tento výrobek v tuto chvíli není v naší nabídce.


Specifikace

Ostropestřec mariánský roste v oblasti středomoří, na suchých kamenitých půdách. Jeho plody jsou zdrojem komplexu bioaktivních látek, z nichž nejdůležitější je sylimarin. Sylimarin je doslova balzámem pro játra, která posiluje, regeneruje, napomáhá detoxikaci, podporuje trávení, tvorbu žluči a metabolismus živin. Tento efekt je posílen kombinací s cholinem a zinkem. Cholin je důležitý pro zdraví jater a metabolismus tuků a zinek je součástí mnoha enzymů, které se zapojují do metabolismu tuků, mastných kyselin, sacharidů i bílkovin. Každé kapsle obsahuje 200 mg extraktu z plodů ostropestřce, tj. 70% standardizovaný sylimarin, 90 mg cholinu a 5 mg zinku.

Složení:
Cholin bitartrát, extrakt z plodů ostropestřce mariánského (25–30:1) (29%), kukuřičný škrob (plnidlo), želatina, glukonát zinečnatý, stearát hořečnatý (protispékavá látka).

Nutriční hodnota v 1 kapsli:
Extrakt z plodů ostropestřce mariánského 200 mg
Z toho obsah sylimarinu 140 mg
Cholin 90 mg
Zinek 5 mg

Dávkování:
1x denně polkněte kapsli a zapijte dostatečným množstvím tekutin. Nepřekračujte denní dávku.

Upozornění:
Není vhodné pro osoby mladší 17 let. Uchovávejte mimo přímé slunce, skladujte do 25 °C. Přípravek nenahrazuje pestrou stravu ani zdravý životní styl.
(2006) www.obchod-zdravi.cz