Obchod zdraví Obchod kosmetiky
Úvodní stránka   |   Přidat k oblíbeným   |   Kontakt   |   E-mail
v tašce máte: 0 ks
za: 0 Kč
prohlédnout tašku >>

    Dech, nosní hygiena
Favea RespiVaxin 30 tob

Favea RespiVaxin 30 tob


Výrobce: FAVEA a.s., Boženy Němcové 580/1b, 742 21 Kopřivnice

RespiVaxin obsahuje kombinaci purifikovaných lyzátů z nejčastějších původců zánětů dýchacích cest. Ovlivňuje imunitní systém a zlepšuje stav sliznice dýchacích cest v období zvýšeného infekčního tlaku.

Omlouváme se, ale tento výrobek v tuto chvíli není v naší nabídce.


Specifikace

RespiVaxin obsahuje unikátní kombinaci purifikovaných lyzátů (efektivně přečištěné neškodné části inaktivovaných mikroorganismů) z nejčastějších původců zánětů dýchacích cest. Jejich úkolem je příznivě ovlivňovat imunitní systém a zlepšovat stav sliznice dýchacích cest v období zvýšeného infekčního tlaku. Klíčovou složkou přípravku je také bovinní kolostrum, které efektivně posiluje složky imunitního systému. Použití kolostra s přirozeným obsahem protilátek a peptidů představuje nejmodernější trend v oblasti podpory imunity.

Výskyt zánětů dýchacích cest patří mezi nejčastější infekční onemocnění, která trápí převážnou část lidské populace. Bývá způsoben specifickými bakteriemi, viry nebo jejich kombinací a je podmíněn řadou faktorů. Téměř vždy se na něm však podílí oslabená imunita organismu. V případě, kdy v organismu dochází k narušení vnitřní rovnováhy (prochladnutí, poruchy imunity, dlouhodobý stres, vysoké pracovní nasazení, práce v kolektivu atd.), může dojít k infekci a pomnožení některých mikroorganismů a následně ke vzniku uvedených zánětů.
Bakteriální lyzáty nemohou nemoc vyvolat, dokážou však přimět imunitní systém k tvorbě protilátek a aktivaci buněk imunitního systému.

RespiVaxin je vyroben moderní mikronizační technologií pod farmaceutickým dohledem.

Použití:
RespiVaxin doporučujeme pro podporu imunity v období chřipek a nachlazení.

Posiluje obranyschopnost organismu.

Je vhodný v době zvýšeného výskytu infekčních onemocnění dýchacích cest.

Složení:
1 tobolka obsahuje 5 mg aktivních substancí připravených z purifikovaných mikronizovaných lyzátů z inaktivovaných mikroorganismů:
Dávka 1 tobolka
Streptococcus pneumoniae 1 mg
Klebsiella pneumoniae 1 mg
Staphylococcus aureus 1 mg
Streptococcus pyogenes 1 mg
Escherichia coli 1 mg
Bovinní kolostrum 50 mg
Doporučená Denní Dávka – nestanovena

Pomocné látky:
beta glukan (plnivo), mannitol (plnivo), složení tobolky (želatina, barvivo – oxid titaničitý).

Dávkování:
Dospělí nalačno 1 tobolka denně. Užívat 10 dnů, poté 20 dní vynechat, pak opakovat užívání 1 tobolky denně po dobu 10 dní, následně 20 dní opět vynechat, a poté opět užívat 1 tobolku denně po dobu 10 dní. Po ukončení tohoto základního cyklu používání přípravku RespiVaxin HP je vhodné s užíváním přípravku pokračovat po dvouměsíční přestávce.
(2006) www.obchod-zdravi.cz