Obchod zdraví Obchod kosmetiky
Úvodní stránka   |   Přidat k oblíbeným   |   Kontakt   |   E-mail
v tašce máte: 0 ks
za: 0 Kč
prohlédnout tašku >>

    Akné
Acnevac Neo 30 cps AKCE

Acnevac Neo 30 cps AKCE


Výrobce: Bioveta, a. s., Komenského 212/12, 683 23 Ivanovice na Hané

Originální patentovaný přípravek, vyráběný nejmodernějšími biotechnologickými a purifikačními technologiemi.


Doporučená cena: 403.00 Kč

Vaše cena: 289.00 Kč

Ušetříte: 28 %


Počet kusů:


Tisk stránky | Doporučit známému


Specifikace

Přípravek ACNEVAC® NEO je originální patentovaný přípravek, vyráběný nejmodernějšími biotechnologickými a purifikačními technologiemi, který obsahuje unikátní kombinaci purifikovaných bakteriálních lyzátů z kmenů nejčastějších původců kožních zánětlivých onemocnění s vitaminem C a zinkem.

Byl vyvinut ve spolupráci s Lékařskou fakultou Univerzity Palackého v Olomouci. Obsahuje unikátní kombinaci purifikovaných bakteriálních lyzátů (vysoce přečištěné neškodné části inaktivovaných mikroorganismů) z kmenů nejčastějších původců kožních zánětlivých onemocnění.

ACNEVAC® NEO příznivě ovlivňuje imunitní systém a napomáhá zvyšování obranyschopnosti organizmu, zvláště kůže. Originální patentovaný imunomodulační přípravek. Podpora obranyschopnosti organizmu, zvláště kůže.

Složení v 1 kapsli:
5 mg lyofilizát bakteriálních lyzát (1,66 mg Staphylococcus aureus lysatum cryodessicatum, 1,66 mg Staphylococcus epidermidis lysatum cryodessicatum, 1,66 mg Propionibacterium acnes lysatum cryodessicatum), 12 mg vitamin C (kyselina L-askorbová), 1,5 mg zinek (glukonát zinečnatý)

Přídatné látky:
Plnidla (bramborový škrob, laktóza); protispékavá látka (oxid křemičitý); kapsle (želatina, oxid titaničitý, čištěná voda)

Dávkování:
Užívejte 1 kapsli denně, nejlépe nalačno po dobu 10 dní, poté 20 dní vynechat a opět používat 1 kapsli denně po dobu 10 dní, následně opět 20 dní vynechat a opět používat 1 kapsli denně po dobu 10 dní.

Po ukončení tohoto základního cyklu používání přípravku ACNEVAC® NEO je možno v tomto dávkování po opětovné 20 denní přestávce pokračovat. Nemáte-li ještě naplánovaný Váš dávkovací kalendář, pak pro správné užívání přípravku ACNEVAC® NEO použijte dávkovací kalendář na zadní straně informačního letáku.

Balení:
30 kapslí - dávka na 3 měsíce

Upozornění:
Určeno pro děti od 7 let a dospělé, případný konzum pro mladší děti, těhotné a kojící ženy nutno předem konzultovat s lékařem. Nepřekračujte uvedené dávkování. Výrobek není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Spotřebovat do data uvedeného na obalu. Ukládejte mimo dosah dětí. Nesmí se používat při přecitlivělosti na některou z použitých složek. Nedoporučuje se současné užívání s imunobiologickými přípravky. Přípravek obsahuje laktosu. Neobsahuje lepek.
(2006) www.obchod-zdravi.cz