Obchod zdraví Obchod kosmetiky
Úvodní stránka   |   Přidat k oblíbeným   |   Kontakt   |   E-mail
v tašce máte: 0 ks
za: 0 Kč
prohlédnout tašku >>

    Klimakterium
Elli MenoOsteo FORTE 60+15 tob zdarma

Elli MenoOsteo FORTE 60+15 tob zdarma


Výrobce: Simply You Pharmaceuticals, a.s., Roháčova 188/37, 1300 00 Praha 3

Elli MenoOsteo je nejnovější přípravek při menopauzálních potížích s látkami, které pomáhají zároveň při osteoporóze.


Doporučená cena: 369.00 Kč

Vaše cena: 353.00 Kč


Počet kusů:


Tisk stránky | Doporučit známému


Specifikace

Elli MenoOsteo je nejnovější přípravek při menopauzálních potížích s látkami, které pomáhají zároveň při osteoporóze.

V období menopauzy dochází k přirozeným změnám v organizmu každé ženy. Jedna z těchto změn se rovněž týká řídnutí kostí – tento stav je nejčastěji způsoben nedostatkem vápníku v těle a zvýšeným odbouráváním kostní tkáně při nedostatku fyzické zátěže.

Pomoc s osteoporózou.
OsteoTRIkomplex obsahuje racionálně uspořádaný komplex vápníku, vitamínu D3 a vitamínu K2, které se významně podílí ne regulaci metabolismu kostní tkáně v období menopauzy.

Ca – Vápník je základní složkou kostí, který se za přítomnosti inulinu lépe vstřebává v období menopauzy

D3 – je důležitý pro udržení rovnováhy kostního metabolismu a podporuje zabudování vápníku do kostí

K2 – je unikátní vitamín s vysokým účinkem na osteoporózu. Zabraňuje ukládání vápníku a podporuje jeho zabudování do kostí.

Při pravidelném dlouhodobém užívání přípravku Elli MenoOsteo dochází k výraznému pozitivnímu vlivu na zmírnění menopauzálních potíží, jakými jsou návaly horka, návalové pocení, emoční nerovnováha, nespavost a podobné. Unikátní složení přípravku Elli MenoOsteo je zaměřeno na účinné zmírnění menopauzálních problémů. Přípravek obsahuje vysoce kvalitní isoflavony z plodů sóje dále obohacené o několikanásobně aktivnější isoflavony z chmele otáčivého (Humulus lupulus).

Co je to menopauza?
U žen ve věku kolem padesáti let dochází k vyhasínání funkce vaječníků, čímž dochází ke snížené tvorbě ženských pohlavních hormonů. V důsledku toho ustává menstruační cyklus ženy. Když se menstruace nedostaví šest měsíců, mluvíme o dokončené menopauze. Menopauza není nemoc, ale mohou ji doprovázet některé velmi nepříjemné příznaky. Asi pět až deset let předtím, než má žena svou poslední menstruaci, může mít menstruační nepravidelnosti, návaly horka a podrážděnosti, po přechodu se může objevit suchost pochvy, úbytek kostní hmoty a další komplikace.

Složení:
Vápník, suchý extrakt z plodů sóje, inulin, suchý extrakt z šištic chmele otáčivého, vitamin K2, vitamin D3, protihrudkující látky.

Dávkování:
Doporučuje se dlouhodobě užívat 2 tobolky denně. Pro rychlejší nástup účinku je možné po dobu prvních 14 – 21 dnů užívat 3 tobolky denně. Pro dosažení dostatečně příznivého účinku je vhodné přípravek užívat 3 – 4 měsíce.

Upozornění:
Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
Ukládat mimo dosah dětí.
Přípravek není vhodný pro dospívající dívky.
Není vhodné pro těhotné a kojící ženy.
(2006) www.obchod-zdravi.cz