Obchod zdraví Obchod kosmetiky
Úvodní stránka   |   Přidat k oblíbeným   |   Kontakt   |   E-mail
v tašce máte: 0 ks
za: 0 Kč
prohlédnout tašku >>

    Gynekologické potíže
Candistop 60 cps

Candistop 60 cps


Výrobce: Topnatur, s.r.o., K Teplinám 679, 763 15 Slušovice

Candistop účinně působí na gynekologické infekce a záněty. Jedná se o směs 7 probiotických kultur, extraktu grepfruitu, česneku a prebiotické vlákniny - inulínu.


Doporučená cena: 261.00 Kč

Vaše cena: 249.00 Kč


Počet kusů:


Tisk stránky | Doporučit známému


Specifikace

Candistop účinně působí probiotický doplněk stravy na gynekologické infekce a záněty. Jedná se o směs 7 probiotických kultur, extraktu grepfruitu, česneku a prebiotické vlákniny - inulínu.

Kvasinka Candida albicans se vyskytuje v lidském těle většinou jako neškodný organismus, žijící v synbióze s ostatními organismy. Tisíce kvasinkových buněk se nachází především v trávicím ústrojí bez jakýchkoliv negativních účinků na naše zdraví. Ovšem Candida albicans je také hlavním kvasinkovým patogenem v našem organismu. Infekce se může koncentrovat jen na učitém místě, jako ve vagíně či v ústech, v obou případech může způsobovat značné nepříjemnosti. Candida albicans se může rozšířit z tohoto místa lokální infekce do jakéhokoliv orgánu těla. Kandidóza může být spojena nebo může vyvolat další jevy jako chronický únavový syndrom, syndrom dráždivého tračníku, artritidu a alergie.

Infekce kandidou
Vagína si vytváří své vlastní prostředí a udržuje rovnováhu mezi normálními bakteriemi, které se zde nacházejí a hormonálními změnami v ženském organismu. Infekce se může objevit, když se vaginální ekosystém změnil užíváním léků jako jsou antibiotika, užíváním hormonů, orální antikoncepce, antikoncepčních prostředků, sprchováním, užíváním vaginálních medikamentů a také sexuálním životem, sexuálně přenosnými chorobami, stresem a střídáním sexuálních partnerů. Mnoho žen trpí znovu se opakujícími infekcemi, které ukazují na to, že v těle ženy musí být zásoba kvasinek Candida albicans.
Existuje velká spojitost mezi výskytem kvasinek v rektu (konečníku) a ve vagíně, rektum se proto považuje za rezervoár infekcí kandidou a příčinu opakovaných infekcí vagíny.

Efektivní účinek probiotik
Probiotické mikroorganismy nejenom potlačují růst kvasinek kandidy v trávicím ústrojí a ve vagíně, ale rovněž brání v uchycení těchto kvasinek na epiteliálním povrchu. Schopností probiotik je stimulovat vrozený a získaný imunitní system v hostiteli a aktivovat fagocytní buňky jako významný faktor v boji s kvasinkami kandidy. Potlačení kvasinek kandidy probiotickými baktériemi v trávicím ústrojí a vagíně představuje klíčový, prvořadý obraný krok proti mukózní a systemické kandidóze. Má se za to, že ačkoliv probiotika nejsou schopna vyléčit vaginální kandidózu, jsou velmi užitečná jako doplněk léčby k antimykózním lékům a mohou pomáhat snižovat riziko opětovného výskytu této infekce. Použití probiotik může také pomoci posílit přirozenou odolnost střevní mikroflóry proti Candida albicans, zejména při užívání antibiotik.

Antimykózní ingredience:
Exktrakt z grapefruitu
Obsahuje řadu bioflavonoidů, jako naringin, isonaringin, poncirin, naringenin a rhoifolin. Tyto aktivní složky se usazují v cytoplasmatické membráně mikroorganismů účinkují tak, že rozrušují membránu, brání absorpci amino kyselin. Umožňují tím také to, že buněčný obsah prochází přes membránu a inaktivuje tak patogeny. Bakterie si nemohou proti tomu vybudovat rezistenci, je to naprosto netoxická ingredience a neovlivňuje prospěšnou střevní mikroflóru. Grepfruit se používá v léčbě kandidózy a je lépe organismem snášen než antimykózní léky. Je nealergenní i pro lidi , kteří trpí alergií na citrusové ovoce.

Česnek
Česnek (Allium sativum) má již tradiční využití ve stravě a v medicíně jako protiinfekční složka. Existují in-vitro důkazy a studie prokazující antimikrobiální aktivitu čerstvého a lyofilizovaného česneku proti mnoha bakteriím, virům a plísním včetně Candida albicans. Aktivní složkou česneku je allicin (allyl2-proppene thiosulfinat), který se tvoří při rozdrcení stroužků česneku. Jeho tvorba je závislá na účinku enzymu allinázy.

Složení:
Probiotické kmeny
Lactobacillus casei
Lactobacillus rhamnosus
Streptococcus thermophilus
Bifidobacterium breve
Lactobacillus acidophilus
Bifidobacterium longum
Lactobacillus bulgaricus

Celkový počet mikroorganismů 2 x 109 KTJ/kapsli
(v době výroby, měsíční úbytek 1-2%)

Ostatní složky (na 1 kapsli)

FOS (Fruktooligosacharidy) - inulín 248 mg
Sušený česnek 60 mg
Extrakt z grepfruitu (min 45% bioflavonoidů) 130 mg
Magnesium stearát 2mg

Dávkování:
Normální denní dávka je 2 kapsle jednou denně před jídlem.
(2006) www.obchod-zdravi.cz