Obchod zdraví Obchod kosmetiky
Úvodní stránka   |   Přidat k oblíbeným   |   Kontakt   |   E-mail
v tašce máte: 0 ks
za: 0 Kč
prohlédnout tašku >>

    Ionix
For Active Ion Drink 500 ml - pomeranč

For Active Ion Drink 500 ml - pomeranč


Výrobce: Nutriproduct

For Active Ion Drink je koncentrát určený pro přípravu osvěžujícího hypotonického nápoje s obsahem vitaminů, minerálů a látek podporujících vitalitu a výkonnost organismu.

Omlouváme se, ale tento výrobek v tuto chvíli není v naší nabídce.


Specifikace

For Active Ion Drink je koncentrát určený pro přípravu velice osvěžujícího hypotonického nápoje s obsahem vitaminů, minerálů a látek podporujících vitalitu a výkonnost organismu.

Proč právě For Active Ion Drink?
- pro přípravu až 35 litrů nápoje
- pro ideální řešení pitného řežimu
- pro doplnění minerálů a vitamínů
- pro energizaci a regeneraci organismu

Je ideálním řešením pro dodržování pitného režimu, protože se jedná o nápoj hypotonický. To znamená, že nápoj For Active Ion Drink je díky svému vyváženému složení určen k pokrytí ztrát tělních tekutin ke kterému dochází v průběhu celého dne.

Optimální koncentrace použitých složek, zabezpečuje maximální účinnost tohoto nápoje, aniž by byl zatěžován organismus i při pravidelném či dlouhodobém užívání. For Active Ion Drink je revoluční novinka mezi hypotonickými nápoji, jelikož kombinace iontů Sodíku, Draslíku, Hořčíku a Vápníku v ideálním poměru, Inositolu a extraktu Schisandry přispívá energizaci, vitalizaci a zvýšení výkonnosti organismu. Inositol a extrakt Schisandry navíc napomáhá soustředění a koncentraci.

For Active Ion Drink také obsahuje Taurin a Glycin, který má pozitivní vliv na činnost kosterní, srdeční svaloviny a mozkovou aktivitu. Spolu se širokým spektrem vitaminů snižují příznaky únavy po zátěži a urychlují regraci organismu.

Použití:
500 ml koncentrátu For Active Ion Drink je určen pro přípravu až 35 l osvěžujícího nápoje. For Active Ion Drink je určen k doplňování tekutin před, při a po fyzické zátěži, ale i pro široké využití v zaměstnání, v domácnostech, při rekreaci a podobně. Maximální doporučené množství je při dodržení návodu k přípravě 3 až 5 litrů denně. Nepřekračujte toto množství.

Návod k přípravě:
Přiloženou odměrkou nadávkujte potřebné množství koncentrátu For Active Ion Drink a rozmíchejte ve vodě. Základní doporučené ředění je 1 : 50, tj. 20 ml koncentrátu na 1 litr vody.
Výrobek je možné ředit dle chuti i v poměrech vyšších, maximální doporučené ředění je 1 : 70, tj.14,3 ml koncentrátu na 1 litr vody.
Pro přípravu výrobce nedoporučuje používat minerální vody a sycené vody.
Po použití odměrku omyjte a osušte.
Dodržujte uvedený návod k přípravě.

Složení:
Obsah účinných látek na 100 ml výrobku
Inositol 400,0 mg
Taurin 400,0 mg
Schisandra chinensis extrakt 50,0 mg
Glycin 50,0 mg
Vitamin B1 1,6 mg
Vitamin B2 1,6 mg
Vitamin B3 20,7 mg
Vitamin B5 20,7 mg
Vitamin B6 2,3 mg
Vitamin B12 2,3 mg
Kyselina listová 230,0 µg
Vitamin H 230,0 µg
Vitamin E 172,5 µg
Vitamin C 172,5 µg
Sodík (Na+) 450,0 mg
Draslík (K+) 450,0 mg
Hořčík (Mg2+) 159,5 mg
Vápník (Ca2+) 159,5 mg

Skladování:
Výrobek For Active Ion Drink skladujte v suchu, temnu mimo dosah slunečních paprsků, při teplotách od 10°C do 25°C. Krátkodobě je možné výrobek skladovat při teplotách od 2°C do 30°C. Výrobek je nutné chránit před mrazem. Po otevření jej skladujte v suchu a temnu mimo dosah slunečních paprsků při teplotách od 8°C do 15°C a spotřebujte do 4 měsíců. Uchovávejte uzavřené. Nápoj po naředění dle návodu k přípravě spotřebujte do 48 hodin.

Upozornění:
For Active Ion Drink je potravina určená pro zvláštní výživu. Vhodné při zvýšeném tělesném výkonu. S cukrem a sladidly. Koncentrát určený pro přípravu hypotonického nápoje. Obsahuje zdroj fenylalaninu. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Neobsahuje látky řazené mezi dopingové, ani látky dopingového nebo návykového charakteru.
(2006) www.obchod-zdravi.cz